FARKAS AUTÓHÁZ ÓZD

1 Vélemény
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
AGRIA MOBIL Kft.
Cégjegyzékszám
10-09-023816

Leírás

Citroen márkakereskedés és szerviz: Nyitvatartás: hétfőtől péntekig: 8-17 óráig szombaton: 9-13 óráig vasárnap: zárva Célunk, hogy minél több boldog és elégedett ügyfelünk járjon Magyarország útjain... Tegyen próbára minket, várjuk szeretettel! A Farkas Autóház Ózd- 2008 Augusztusában kezdte meg működését, mint hivatalos Citroën és Mazda márka, illetve márkafüggetlen használtautó kereskedés. A tulajdonos Agria Mobil Kft zöldmezős beruházásával létrejött kereskedés, mind megjelenésében, mind szolgáltatásainak színvonalában bárhol az országban kimagaslóan megállná a helyét ezért nem kisseb a célunk, mint Ózd és a vonzáskörzetébe tartozó északi régió legnagyobb forgalmú és legelismertebb kereskedésévé válni!


Cégleírás
A Citroën és Mazda egymást jól kiegészítő modellmixe, illetve a kereskedés hálózatunknak és az autókereskedelemben szerzett majd 10 éves rutinunknak köszönhetően, nálunk biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő járművet és hozzá a legkedvezőbb feltételeket. Kereskedéseinkben megbízhatóságunknak és ebből kifolyólag nagy forgalmunknak köszönhetően, állandóan változó több száz átvizsgált, jó minőségű, leinformálható használtautóból választhat, melyekhez a piacvezető bankok és biztosítók legkedvezőbb termékeit kínáljuk. Meglévő autójával sem kell bajlódnia, típustól, kortól és állapottól függetlenül, akár hitellel terhelve, vagy túlterhelve is, mi garantáltan beszámítjuk a piac diktálta lehető legmagasabb áron.
Kulcsszavak:
Autószerviz, Autókereskedelem, Autófényezés, Karosszéria javítás, Márkakereskedelem, Gépjármu, Autómentés, Márkaképviselet, Haszongépjármű, Szervíz, Citroen, Citroen szerviz, Autókereskedés ózdon, Farkas autóház, Gépjármu kereskedés autószerelés villamossági szerelés, Ózdi autó
FARKAS AUTÓHÁZ ÓZD a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Reklám

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nyáron vettük használt Lacetti típusú autónkat ott. A kiszolgálással meg voltam elégedve, ugyanis mivel előre egyeztetett időpontban még vasárnap is lehet kipróbálni az autót, és ez így nekünk is jó volt, mivel nem kellett a munkából elmenni. Mind használt és új autóra ad reklámhordozási lehetőséget az autóra. Ezt mi is igénybe vettük. Havonta majd 10 000 Ft utalnak és nem kell menni bemutatni az autót, csupán e-mailben kell róla képet küldeni. Eddig mindig időben utalták a pénzt, már több hónapja. E lehetőség miatt érdemes megfontolni, hogy ki hol veszi az autót!
## garancia# ár# reklámhotdozás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) FARKAS AUTÓHÁZ ÓZD részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot